perjantai 6. maaliskuuta 2009

Uutuuksia & Muutoksia.

Nyt kyllä kelpaa. Sirkusväki kertoi mummolle kesän 2009 tulevista uutuuksista ja pakko oli päästä heti teillekin ilmoittamaan!

Tulevana kesänä Riihimäki Rockissa on uutuutena Leirintäalue Camp Riksu, jossa telttailun ystävät voivat majoittautua aivan festivaalialueen vieressä, vain 50 metrin päässä festariporteilta! On siis helppo käydä vaikka evästauolla omassa teltassa keskellä kaunista festaripäivää... Camp Riksu on aidattu ja vartioitu nurmialue, josta löytyy sisäkäymälät naisille ja miehille, vesipiste, grillialue, sekä mahdollisuus suihkussa käymiseen leirinnän vieressä sijaitsevalla koululla.
Jos et kuitenkaan ole telttailun ystävä, on mukava majoittautua sisätiloissa koululla, Riksun Camp Schoolissa. Majoittujilla on käytössään wc:t, sekä suihkumahdollisuus samoin kuten telttaväelläkin. Camp School sijaitsee 100 metrin päässä festariporteilta, joten festarialueelle rientäminen käy lähes yhtä nopeasti kuin Camp Riksusta.
Molemmat majoitusvaihtoehdot ovat edullisia ja varmasti täynnä muita samanhenkisiä festarikävijöitä!

Ensi kesänä Wanajafestivalissa lisätään palveluita ja viihtyvyyttä entisestään. Festivaalialuettahan on kehuttu Suomen parhaaksi ja viihtyisimmäksi festivaalipuistoksi, johon on helppo ja nopea saapua mistä vain, ja millä kulkuvälineellä tahansa. Tottakai festivaalialueen läheisyydessä oleva loistava leirintäalue palvelee meitä tänäkin vuonna. Leirintäalueella yöpyville on luvassa jälleen paljon kohua aiheuttanut lauantai-aamun "Suihkusuhaus". Onkohan se suhinointia suihkussa, suihkukuljetus, vai suhauksen nopeudella liikkuva suihkukoppi? 

Kärsivällinen odotus palkitaan Kokkolarockissa, kun ensi kesänä sitä juhlitaan täysin uudella alueella, todella kauniilla ja merellisellä saarella Suntinsuun edustalla. Kokkolarock rokkaa ensi kesänä Suomen todellakin kauneimmalla festarisaarella, jossa on kaunis ja viihtyisä puistoalue, istutuksia ja ihanan kesäinen merinäköala. Mummon mielestä tämä kauan odotettu festivaalipuisto on oikea unelmien kohde, jossa kelpaa kyllä festaroida keskellä Suomen kaunista kesää. 

Yhtenä muutoskohteena on Jyväskylärock, jossa viime vuonna huomattiin muutamia muutoksia kaipaavia pikkujuttuja. Tänä kesänä alueessa on tehty jonkinverran muutoksia, jotta kaikki saadaan toimivammaksi ja viihtyisämmäksi.
JA suurena muutoksena: Ensi kesänä Jyväskylässä paistaa aurinko! Jätä siis saappaat hyvällä omallatunnolla kotiin ja riennä helteiseen ja aurinkoiseen Laajavuoreen.


Festareiden nettisivut on nyt avattu!

Hiphei jälleen ja rattoisaa perjantaita! Viikko on vierähtänyt nopeasti ja paljon ollaan taas ehditty puuhailemaan. Täällä Sirkuksen toimistolla ollaan aherrettu kovasti ja festarit alkavat muodostumaan entistä paremmiksi päivä päivältä! 

Käykäähän katsastamassa festareiden avautuneet nettisivut, joissa on paljon uutta infoa sekä uusia julkaistuja bändejä!
Mestoille saapuvat mm. Matti Nykänen, Pete Parkkonen, Sturm Und Drang, sekä Sara. Nyt kyllä vaikuttaa lupaavalta! Käykäähän katsomassa lisää muita mahtavuuksia festareiden nettisivuilta.

Nettisivuilla on myös infoa Circus Teamiin, sekä Rock'n' Roll Circuksen avuliaaseen talkoolaistiimiin liittymisestä.
Laitelkaahan siis mummolle sähköistä postia. Mummo odottelee uusien, sekä jo ennestään tuttujen Rock'n' Roll Circus Teamilaisten yhteydenottoja innoissaan!