perjantai 20. elokuuta 2010

Huomenta vain!

Huomenta mummon kaverit ja toverit!
Ensimmäinen Jyväskylä Rocfestival-päivä on vietetty!
Aamusiivoojat täällä ahertavat ja valmistaudutaan pikku hiljaa uuteen päivään!

Mummo on hieman ihmeissään, sillä ensimmäiset Negative-fanit päivystävät jo sisäänkäynnin luona. Ensimmäiset olivat saapuneet jo eilen illalla seitsemän aikaan, ja seuraavat yöllä kolmelta. Voivoi, toivottavasti eivät ole vilustuneet, sillä he nukkuivat yön ulkosalla, ja yöllä oli melkoisen kylmä! Mummon rokki-hupparitkin menivät hyvin kaupaksi viileässä festarisäässä.

Tervetuloa viettämään kesän viimeinen festaripäivä kanssamme!
Portit aukeavat klo 14.00 ja rannekkeet voitte käydä vaihtamassa ennakkoon lipunmyyntipisteellämme Kolmikulmassa, klo 12.00-16.00! Nähdään täällä!


torstai 19. elokuuta 2010

Muistakaa pukeutua lämpimästi!

Pikaiset kuulumiset vielä ennenkuin mummo painuu unten maille!

Huomenna se tosiaan alkaa, Rock'n'Roll Circus Tourin kesän viimeisen festarin ensimmäinen päivä! Alue on rakentunut kokoon huimaa vauhtia. Etenkin tänään kaikki työntekijämme, talkoolaisemme ja muu väki oli niin reipasta, että saatiin lähes kaikki paikoilleen valmiiksi huomista varten. Enää pientä säätöä, mm. kukkien kastelua ja koristelua ;)

Tänään oli myös talkoolaisten infotilaisuus. Ihanaa miten paljon paikalla oli vanhoja tuttuja, ja paljon uusia mukavan oloisia ihmisiä! Tällä porukalla saadaan vielä aikaan hyvät festarit!

Huomaa kyllä, että syksy tekee tuloaan. Iltaisin on viileä, ainakin tänään mummo tärisi kylmästä kunnes sai päälleen ihanan lämpöisen ja todella makean Rock'n'Roll Circus-hupparin! Mummo on todella ylpeä uudesta aarteestaan ja aikookin pitää sitä päällään koko loppusyksyn. Kannattaa vierailla mummon puodissa huppariostoksilla, iltaisin on meinaan kylmä! Pimeätäkin alkaa olla... Olisikohan mummon pitänyt hommata myös Rock'n'Roll Circus-taskulamppuja? Ainakin on tunnelmaa; Hämärtyvä syysilta, loistava musiikki ja hyvä seura! Mitäs sitä muuta kaipaakaan?

Nyt mummo kaipaa ainakin unta. Pitkän päivän jälkeen on kiva nukahtaa odottamaan huomista! Tervetuloa Jyväskylä Rockfestivalille 2010!

Muistakaa, että ennakkoliput voi vaihtaa rannekkeisiin Kolmikulmassa sijaitsevalla lipunmyyntipisteellämme klo 12.00-18.00! Vältä siis festarijonot ja toimi fiksusti!

tiistai 17. elokuuta 2010

Nykäsen Matti bongattu, eli Jyväskylässä ollaan!

Jyväskylän terveiset!

Mummo kumppaneineen on saapunut Jyväskylän maaperälle. Saavuimme tänne eilen mittailemaan aluetta ja tänään alue on rakentunut hyvää vauhtia kokoon! Aidat ovat pystyssä, ensimmäinen sirkusteltta, sekä anniskeluteltta. Huomenna saapuu molemmat lavaporukat ja lavojen rakennus alkaa. Ripeällä tahdilla saadaan siis festarialue kasaan ja pian päästään viettämään hieno Rock'n'Roll Circuksen kiertueen päätös Jyväskylä Rockfestivalilla!

Alue on tänä vuonna hieman erilainen, sillä festarialueella sijaitsee iso lumivuori. Mummo pisti eilen huoltotalolta löytämänsä vesisukset jalkaan ja lähti testaamaan lumivuorta. Huomenna mummo taitaa käydä rohkeasti hyppäämässä vesisuksilla läheiseen lampeen, alueella on nimittäin pieni hyppyrikin! Mummoa kyllä vähän hirvittää kuin pienet pojat hyppivät märkäpuvut päällä veteen.. Toivottavasti ei vaan satu mitään! Ehkä mummo käy sittenkin huomenna mäkiautoilemassa... On tämä festarialue kyllä melkoinen. Kannattaa tulla katsomaan tämän vuoden uudistukset. Mm. lavojen paikat ovat hieman eri kohdilla kuin viime vuonna.

Tällä hetkellä istumme isolla porukalla huoltorakennuksessamme keskustellen tulevasta viikosta, ja näpytellen vastauksia sähköposteihin. On melkoinen näky, kun istumme jokainen oman tietokoneemme äärellä... Mummo tosin ei malta kauaakaan tietokoneen äärellä istuskella, sillä kaikki muu täällä on niin paljon mielenkiintoisempaa. Mummo ei malta odottaa tulevaa!

Pienenä vinkkinä Eiran mummon blogin lukijat: Jyväskylä Rockfestivalilla tullaan myymään ainutlaatuisia Rock'n'Roll Circus Tour-huppareita, joita ei saa mistään muualta kuin täältä, kiertueen päätöksen kunniaksi! Varautukaa siis pimeneviin ja kylmeneviin syysiltoihin ja hankkikaa lämpimät ja pehmeät hupparit mummon pikku puodista!