maanantai 2. toukokuuta 2011

Täältä se kesä tulee, Kotka Rockfestivaliin 46 päivää!

Nyt viimeistään jokainen on saanut maistaa palasen tulevaa kesää: lämpöä, pientä pohjarusketusta, energisiä ihmisiä ja ihanaa yhdessäoloa ystävien kanssa. Mummokin on kaivanut Jopon ullakkonsa uumenista ja aloittanut entistä kiivaamman sanan levittämisen festivaaleistamme kaupungilla. Pitäkää silmät auki meidän julisteiden varalta ja laittakaa rohkeasti sanaa kiertämään upeista festivaalikattauksistamme!

Edellisellä kerralla kerroimme promoottorimme Mikon ja tuotantoassistenttimme Topin muistoja ja nyt on toimiston ihanien tyttöjen festivaalifiilistelyn aika.
Tuottajamme Emilia kertoo: ”Olen ollut Rock'n'Roll Circuksen festareilla mukana vuodesta 2007. Olen siis tähän mennessä tehnyt nopealla laskutoimituksella 19 festaria. Vaikka kuinka tässä yritän katsella näitä festaritoimiston seinillä olevia kehystettyjä vanhoja festarijulisteita, ei mieleeni tule yksittäistä muistoa ylitse muiden. Vuodet sekoittuvat toisiinsa ja festarit keskenään; bäkkäritoimistossa on aina yhtä kova kaaos. Jonain vuonna Riihimäellä iski salama lipputankoon ja jonain vuonna tehtiin lämpöennätys. Tulen aina muistamaan syksyn tuoksun Jyväskylän Laajavuoressa ja sen jokavuotisen haikeuden, kun sanotaan heipat sirkusperheelle vikan festarin jälkeen. Ehkä mun paras muisto onkin sirkuskaravaanin matkalta mukaan tarttuneet uudet ystävät, jotka on auttaneet mua käsittämättömän paljon ja tehneet mun kesistä ikimuistoisia. Kiitos teille :) Ainiin, hauskaa oli myös tavata Matti Nykänen vuonna 2009. Se oli tosi ihana, vähän niinku Mr.Bean.”

Tuotantokoordinaattorimme, Tiinankin on vaikea muistaa mitään yksittäistä muistoa viime kesästä, mutta Suomessa tutuksi tulleet helteiset päivät ovat jääneet hänelle mieleen. ”Etenkin Riihimäki Rockissa keli oli lämmin, ihmiset olivat hyvällä tuulella ja kaikki meni muutenkin aivan loistavasti!”

Näistä fiiliksistä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa blogia. Tämän vuoden ensimmäiseen festariimme; Kotka Rockfestivaliin on 46 päivää! Oletteko valmiina??

Rockilla ja rakkaudella,
Eiran Mummo