maanantai 8. kesäkuuta 2009

Lähestyy lähestyy...

Heipähei pitkästä aikaa!

Nyt elellään jo kesäkuuta ja huh, miten hektistä alkaa olla tämä toimistomme meininki täällä. Julisteet ja flyerit saapuivat muutamia viikkoja sitten, ja niitä ollaan ahkerasti postiteltu ympäri Suomea. Mummo alkaa olla jo melkoinen paketointimestari, onneksi nyt ollaan jo voiton puolella ja suurin osa julisteista on saatu etenemään! Ja onpas muuten tyylikkäitä julisteita, saa oikein ylpeänä ihastella niitä! Street team-toimintakin on lähtenyt mukavasti käyntiin, mutta mummo ottaisi kyllä mielellään vielä lisää ihania ja ahkeria Street teamilaisia joukkoihimme. 
(Lähetä sähköpostia osoitteeseen sirkusteam@eiransirkus.fi jos tahdot jakaa supertyylikkäitä julisteita ja ansaita itsellesi sillä festariliput ja tyylikkään festaripaidan.)

Viime viikot ovat kyllä olleet todella kiireisiä, kun tapahtumia tulee jatkuvasti lisää, ja sitä mukaa hommiakin. Emilia ja Arde lähtivät tänään kohti Kaarinaa valmistelemaan 700 Rockia, ja Emppa lähtee sitten keskiviikkona perästä. Loput toimiston väestä lähtevätkin sitten Tuuriin järjestämään FMX Show:ta. Melkoista hulinaa siis!  Perjantaina ja lauantaina tavataan siis Kaarinan 700Rockissa sekä lauantaina ja sunnuntaina sitten FMX Show Tuurissa!

Toimistollakin pyörii kaikenlaista väkeä, äskenkin sisään asteli eräs tunnettu suomalainen laulaja, josta mummo pitää niin kovasti. Mummo on innoissaan, ja samalla alkaa jo jännittämään tulevaa kesää...Voivoi, onneksi festarikiertue alkaa pian!