tiistai 7. heinäkuuta 2009

Mummo toivottaa sinut tervetulleeksi Wanajafestivaliin 17.-18.7.2009!

Riehakas Riihimäki Rock 2009!

KIITOKSIA RIIHIMÄEN TÄHTITAIVAASSA JA RIIHIMÄKI ROCKISSA KÄVIJÖILLE!
Meininki oli ihan mahtavaa, mummon tanssijalkaa vipattaa vieläkin Riihimäen Tähtitaivas-iskelmäkonsertin jäljiltä ja kädet viuhtovat innokkaasti ilmaa Riihimäki Rockin jälkeen!
Ihan mahtavia bändejä, mahtavia ihmisiä, ja mahtavat kelit!

Torstaina 25.6. järjestettiin ensimmäinen Tähtitaivas-iskelmäkonsertti ikinä. Mummo tapasi innoissaan iskelmätähtiä ja tanssahteli alueelle rakennetulla tanssilattialla kuin mikäkin parkettien partaveitsi! Hurmaavan herkullista ruokaa VIP-alueella kokkaili Sami Garam, ja mummo ahmi herkkuruokaa niin paljon, että loppuilta menikin vain istuskellen rauhassa kauniissa konserttipuistossa ja kuunnellen illan tähtiä. Illan aikana meille esiintyivät Jani & The Jetsetters, Kari Tapio, ja Paula Koivuniemi.

Perjantaina 26.6. ja lauantaina 27.6. päästiinkin sitten rokkitunnelmiin Riihimäki Rockin merkeissä! Perjantaina keli oli mitä mahtavin - aurinko paistoi täydeltä terältä ja saatiin nauttia kunnon hellekeleistä. Mikäs sen mahtavampaa, kuin auringon paiste ja mahtava musiikki! Mummo tapasi paljon rokkituttujaan ja jutteli mukavien bändiläisten kanssa backstagella. Kaikki sujui niin hyvin, ettei mummo melkein malttanut edes nukkua, kun odotti niin innolla seuraavaa festaripäivää!
Lauantaina oli hieman pilvistä ja ripotteli vettä, mutta se ei festarimenoa haitannut! Lauantaikin oli ihan mahtava päivä! Mummo oli innoissaan mm. Pete Parkkosen benjihypystä, ja meinasi innoissaan hypätä itsekin! Ehkäpä Wanajafestivalissa on sitten mummon benjihypyn vuoro...

MUMMO KIITTÄÄ ONNISTUNEESTA RIIHIMÄKI ROCKISTA JA TOIVOTTAA FESTARIKANSAN TERVETULLEEKSI WANAJAFESTIVALIIN 17.-18.7.2009!!!