keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Kuulumisia pitkästä aikaa.

Hellurei!

Mummo on ollut niin ahkerasti työn touhussa, ettei ole oikein malttanut päivitellä blogiakaan. Nyt täytyy mummon ottaa itseään niskasta kiinni, ja ruveta kertomaan teille kuulumisia. Paljon on taas tietysti tapahtunut, päivittäinhän täällä toimistolla tapahtuu ja selviää kaikenlaista uutta. Puhelimet soi tiuhaan tahtiin ja sähköpostiviestit sinkoilevat nopealla tahdilla. Huomaa, että kesä alkaa lähestyä, sillä hommat tuntuvat lisääntyvän melkein tuplasti. Helpoitusta ei ole ainakaan tuonut se, että osa meistä on joutunut sairastelemaan ja osa on reissannut maailmalla. Onneksi meillä on niin hyvä työporukka, että hommat on pystytty jakamaan ja hoitamaan hyvin.

Tänään ollaan hommailtu jätepuristimia, sovittu festaribussiaikatauluja, vastailtu talkoolaisten sähköposteihin, pidetty palaveria, suunniteltu yhteistyökuvioita, soiteltu levy-yhtiöihin yms.yms. Mummo istuskelee parhaillaan toimiston sohvalla ja seurailee huvittuneena muiden tohinaa.

Kotka Rockfestival lähti lupaavasti alulle, sillä julkaisupäivästä kolmen ensimmäisen päivän jälkeen Facebook-tapahtumassa oli jo yli 1000 kävijää!!! Sinne vaan liittymään, mummo nimittäin päätti tänään arpoa festarilippuja uusien liittyjien kesken! Kannattaa liittyä myös Rock'n'Roll Circuksen Facebook-faniksi, sillä fanien kesken arvotaan kaikenlaista. Viimeksi onnekas fani sai Klamydian tuotepaketin. Katsotaan mitä ensi kerralla arvotaan. Pitäisiköhän mummon vaikka neuloa rokkisukat?

Nyt mummo lähtee ihmettelemään alakerrasta kuuluvaa kirkumista ja hurraamista. Taas ne pojat katselevat jotain ihme videoita, tai kuuntelevat omituisia bändejä...

Mummo kuittaa.