keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Huomio huomio!

Mummo päätti vielä yömyöhällä päivitellä blogia, sillä ei touhukkaan päivän jälkeen malttaisi millään käydä nukkumaan!

Mummolla on nimittäin ilmoitusluontoista asiaa:

HUOMIO!
Nyt sinulla on aivan loistava tilaisuus: Jos olet yli 20-vuotias ja koet olevasi perushyvässä fyysisessä kunnossa, on sinulla mahdollisuus päästä roudaamaan Kentiä lauantaina!!! Ota äkkiä yhteyttä laittamalla torstain aikana sähköpostia osoitteeseen rekry@wanajafestival.com! Älä missaa tätä tilaisuutta! Kerromme lisää jos sinut valitaan mukaan tehtävään. Nopeimmat syövät hitaat!

Mummo etsii vielä tämän lisäksi myös muutamia talkoolaisia joukkoihinsa. Apua tarvitaan vielä mm. narikassa, bändihostauksessa, sekä siivouspartiossa tapahtuman jälkeen. Vielä ehdit mukaan ja lunastaa paikkasi Linnanpuiston kovimmilla kekkereillä, joista puhutaan vielä pitkään! Tässä on oiva mahdollisuus tienata itsellesi liput ja nähdä kovin artistikattaus aikoihin!! Äkkiä mailia osoitteeseen rekry@wanajafestival.com!

Mummo odottaa huomista talkoolaisten infotilaisuutta. On hienoa päästä vihdoin ja viimein näkemään ihanat ja ahkerat talkoolaiset, joiden kanssa Emppa on kovasti sähköpostitellut kevään ja kesän aikana. Vielä kuitenkin muutamia mahtuu joukkoon, joten "kom med!" kuten varmasti Kent sanoisi...

tiistai 20. heinäkuuta 2010

Zumbailua ja Ladoja torilla

Tänään aamulla mummo kävi ihailemassa Rock-Ladoja, joista viisi komeili uljaina keskellä Hämeenlinnan toria. Muutama toimittajakin oli paikalla, joten pian lehdistä saatte taas lueskella juttuja Rock-Ladojen railakkaista reissuista! Circus-Ladan akku oli tyhjentynyt, joten jouduttiin työntämään se takaisin kävelykadulle... Olipas kyllä näky, mummo työntämässä Ladaa festariväen kanssa...

Nyt on taas muutamia uusia Rock-Ladoja maalattu; on Eppu Normaali-Lada, Negative-Lada, sekä Taikuri Max-Lada! Mummo ei oikein enää osaa edes päättää mistä tykkää eniten! Pitäisiköhän mummon ostaa itselleen yksi? Rahathan menevät mielenterveystyöhön, jota mummo kyllä haluaisi tukea. Tarjoukset Ladoista voi jättää osoitteeseen rocklada@eiransirkus.fi

Mummo on ollut oikein vauhdikkaalla päällä, tänään nimittäin Linnanpuistossa Zumbattiin ja mummohan oli mukana! Tänään on saatu myös toinen lava lähes kasaan, suurin osa teltoista on pystyssä yms. Lipunmyyntikin lähes tuplaantui kävelykadulla tänään, joten kannattaa nyt äkkiä käydä hakemassa liput ennenkuin loppuvat kesken! Huomenna on luvassa toisen lavan kasausta, aitojen pystytystä, ja paljon kaikkea muuta. Vielä on hommaa jäljellä, mutta hyvältä näyttää! Mummo ei malta odottaa. Ja Erica ei malta odottaa Kentin saapumista ja heidän hostaamistaan...

Pian aukeaa mummon infopuhelin, johon mummo tai joku muu vastailee ja koittaa neuvoa festareihin liittyvissä kysymyksissänne! Puhelimet vaan pirisemään!




maanantai 19. heinäkuuta 2010

Hiphei Hämeenlinnasta!

Täällä ollaan, kiertue jatkuu ja festari 3/5 alkaa olla käsillä!
Kaikki alkavat vihdoin olemaan paikanpäällä, osa tuli suoraan Ilosaaresta, osa loman vietosta Turusta, osa Helsingistä, osa Tampereelta, osa mistäkin. Täällä taas festariperhe kasassa ja valmiina koitokseen!

Mummon vanhaan mutta hyvin toimivaan muistiin alkaa piirtymään hienoja festarimuistoja viime kesältä, ja toive ja odotus vielä paremmasta festarista tänä kesänä! Hämeenlinna on kyllä todella hieno kesäkaupunki. Mummo kävi äsken hieman iltauinnilla testailemassa uimarantaakin, terkut vaan bonganneille!

Oletteko hämeenlinnalaiset huomanneet, että kävelykatu Reskalla komeilee kaksi Rock-Ladaakin ennakkolipunmyyntitehtävissä; vasta taiteiltu supertyylikäs Negative-Lada, sekä rokahtavan rento Rock'n'Roll Circus-Lada? Lipunmyynti kävi tänään vilkkaasti vaikka onkin vasta ensimmäinen ennakkolipunmyyntipäivä. Kannattaa siis varmistaa paikkasi ja käydä hakemassa liput ennenkuin ne loppuvat kesken! Lipunmyynti Reskalla on auki maanantaista torstaihin klo 14.00-20.00. Perjantaina ja lauantaina myydään vielä lippuja, SEKÄ vaihdetaan ennakkolippuja suoraan rannekkeisiin! Kannattaa siis välttää jonotus festariporteilla ja toimia kuten viisas ja kokenut festarimummo: Osta liput ennakkoon halvemmalla hinnalla, käy vaihtamassa rannekkeeseen Rock-Ladalla Reskalla perjantaina tai lauantaina, ja kävele vaan sujuvasti festariporteista sisään, ilman lippuhässäkkää!

Rannekkeenvaihto on avoinna:
Pe 23.7. klo 12.00-18.00
Pe 24.7. klo 12.00-16.00

Kovin tuntuvat kyllä ihmiset puhuvan Wanajafestarista kaupungilla, mummo on hieman salakuunnellut... Toivottavasti saadaan aikaan hienot festarit!
Tänään kohosivat sirkusteltat Linnanpuistossa, huomenna kohoaa ensimmäinen lava ja tästä tämä lähtee! Vielä on myös tuotannonhommia, mm. Kentille hommaillaan vielä yhtä jos toista jännittävää...

Kaikki yli 18-vuotiaat olettehan huomanneet mitä jekkuja anniskelussa on luvassa? ;) Käykääpä Wanajafestivalin kotisivuilla ja lukekaa lisää mitä mummo tarkoittaa.

Mummo raportoi taas, huomiseen! Nyt kauneusunille.