tiistai 13. heinäkuuta 2010

Huh hellettä!

Terveisiä helteisestä Helsingistä ja tukalasta toimistosta! Täällä kaikki työskennellään trooppisen ilmaston vallitessa. Mummo kyllä rakastaa tätä kesäkuumuutta, ei haittaa yhtään. Vielä kun pienen tuulettimen saisi työpöydälle niin kaikki olisi täydellistä!

Yli puolet toimistomme väestä oli viettämässä festariviikonloppua vapaalla Turun Ruissalossa. Tämä päivä onkin mennyt festarimuistoja kerratessa ja paluu arkeen-projektia käynnistäessä. Asiat Wanajafestivalin suhteen ovat hyvällä mallilla! Mummo on tänään ihastellut Stam1nan ja Mokoman paitoja ja huppareita, jotka toimitettiin toimistollemme loppuviikolla. Erica ja Tiina ovat lähetelleet Jyväskylä Rockfestivalin julisteita ja soitelleet paljon puheluja, Mikko on tarkastellut Kentin raidereita ja hoitanut lehdistötiedotteita, Sanna on suunnitellut ruokajuttuja (mummo kaipaakin jo Sannan herkullisten patojen äärelle), Emilia on tilaillut lippuja ja tehnyt vieraslistaa sekä artistikoordinointia mm. "Stamppojen ja Moksun" kanssa. Emppa on vastaillut lukuisiin sähköposteihin ja sopinut työvuoroja talkoolaisten kanssa koko päivän.

Nyt Taina lähti ostamaan jätskiä koko toimiston väelle, ja mummo suuntaa hellehattuostoksille! Morjens!

PS. Kannattaa ostaa Wanajafestivalin liput äkkiä ennakkoon! Kai olette uutisista huomanneet kuinka helteistä keliä Hämeenlinnassa on! Siellä tullaan viettämään ennennäkemätön festarikesä!