torstai 1. huhtikuuta 2010

Kevättä rinnassa, ainakin mummolla.

Oi oi mikä ihana kevätilma onkaan! Helsingissä aurinko paistaa ja ulkona tuntuu lämpimältä. Kohti kesää mennään.
Pääsiäinenkin on ovella, ja aamulla mummon työpöydälle oli salainen pääsiäispupu jättänyt suklaaylläreitä. (Mummo vähän epäilee, että Sanna saattoi olla asialla, sillä Sannan työpöydällä näytti olevan muitakin pääsiäisjuttuja, hmm...)

Toimistolla hommat jatkuu. Asiat alkavat olla selvillä uuden tapahtumakaupungin suhteen... ehkä pian paljastetaan mistä on kyse!
Myös muita uusia juttuja on luvassa, ainakin sen perusteella, että Arde, Mikko ja Emilia istuivat tänään pitkään palaverissa suunnitellen kaikkea uutta jännittävää.

Eilen päättyi myös uuden työharjottelijan haku, ja nyt kutsutaan sitten sopivia ihmisiä haastatteluun. Saa nähdä ketä kivoja tyyppejä tänne saadaan ensi kesäksi :) Erika, uusi työharjoittelijamme aloittaa toukokuussa, ja kiertueelle tulee mukaan sitten toinen työharjoittelija.

Muitakin uusia työntekijöitä on luvassa ensi kesälle, tänään yksi heistä kävi täällä toimistolla vähän juttelemassa ja moikkailemassa. Viime kesänkin tuttuja on näkynyt täällä toimistollamme tänään. Mukavaa!

Työpäivän jälkeen Emilia, pinkki jopo ja mummo aikovat lähtevät hieman haistelemaan kevään tuoksuja ja siitä sitten onkin hyvä lähteä pääsiäisen viettoon! Mukavaa pääsiäistä kaverit, ja muistakaahan laittaa talkoolaishakemuksia tulemaan!

maanantai 29. maaliskuuta 2010

Mummo valitsee sinut!

Talkoolaishaku on taas käynnissä! Joka kesä festivaaliporukassamme on mielettömän ihania talkoolaisia, ja toivottavasti saamme teidät kanssamme rakentamaan mieletöntä festarikesää tänäkin vuonna! Tervetuloa kaikki paljon kokeneet talkoolaiskonkarit, sekä uudet innokkaat ihmiset!!



Työvuorojen jakaminen on kiivaimmillaan, mutta paikkoja on vielä jäljellä. Mummo hakee talkoolaisia mm. seuraaviin työtehtäviin:
- Ennakkolipunmyynti
- Lipunmyynti&rannekkeiden vaihto
- Passipiste
- Roudaus
- Rakennus&purku
- Staff-ravintola
- VIP-ravintola
- Infopiste&paitamyynti
- Siivous
- Järjestyksenvalvominen


Jos siis haluat viettää mielettömän festarikesän kanssamme, laitahan äkkiä sähköpostia seuraaviin osoitteisiin!!

rekry@riihimakirock.fi
rekry@wanajafestival.com
rekrytointi@kokkolarock.fi
rekry@jyvaskylarock.fi

Muista mainita sähköpostissasi nimesi, ikäsi, työkokemus, työtoiveet, erityisosaaminen ja mahdollinen hygieniapassi tai jv-kortti.

Mummo odottaa mailiasi!