perjantai 21. toukokuuta 2010

Konttorilla draivi päällä

Hellurei ja terveisiä Rock´n Roll Circuksen toimistolta!

Meillä on täällä aivan kaaosmainen meininki- puhelimet pirisee ja porat porisee!  Täällä on nimittäin mennyt koko talo remonttiin ja remontti kestää koko kesän! Onneksi lähdemme kiertueelle jo muutaman viikon päästä! 

Kiertueemme alkaa Kotka Rockfestivalista, joka järjestetään ensimmäistä kertaa Katariinan  Meripuistossa Kotkassa. Alue on kaunis mereen työntyvä niemi ja täydellinen festareiden järjestämiselle. Tein tuossa taannoin melulupahakemuksen ja lomakkeen kohtaan " lähimmät häiriintyvät naapurit" kirjoitin PIETARISSA :) Kotkaa on ollut jännää duunata, koska mesta on ihan uusi. Jo innolla odotan festivaaliperjantaita ja porttien aukeamista- ketä sieltä kävelee sisään?? Kuka on historian ensimmäisen Kotka Rockfestivalin ensimmäinen asiakas?

Osa Rock´n Roll Circus-jengistä allekirjoittanut mukaanlukien aloittaa rundinsa Kaarinasta Saaristo Open-tapahtumasta. Saaristo on jatkoa viime vuoden 700 Rockille, joka sai nimensä siitä, että Kaarinan Kaupunki täytti viime vuonna 700 vuotta. Tapahtuman slogan oli " Kaarinan parhaat bileet 700 vuoteen" ja tänä vuonna aion omalla luvallani ottaa käyttöön sloganin "Kaarinan parhaat bileet 701 vuoteen". Ehkä voin taas graafisesti suunnitella tapahtuman t-paidan! Viime vuonna tein sen, mutta kiireessä unohdin paidan tekstistä yhden aika tärkeän sanan...

Tästä tulikin mieleen meidän kolmas festari eli Riihimäki Rock. Tänä vuonna Riihimäki Rock on osa Riihimäen kaupungin 50-vuotisjuhlaohjelmistoa. Miten Riihimäki voi täyttää vasta 50 vuotta, jos Kaarina täyttää jo 701 vuotta? Riihimäen tuotanto on jo pitkällä ja tänään juuri vastaanotin Baseballsien nimilistat hotellihuoneita varten...Sieltä löytyi kaikennäköistä Jörgenia ja Laarsia. Kivaa saada muuten ulkomaisiakin esiintyjiä tänä vuonna mukaan Rock´n Roll Circukseen...

Tänä kesänä liikumme taas tuttuun tapaan Lehmä-bussilla ympäri Suomenmaan. Lehmästä löytyy nukkumapaikat kuudelle, keittiöt ja kaikki mukavuudet...Samaa luxus-autoilua harrastamme tänä kesänä myös uusilla Rokkiladoillamme, josta kuulette lisää uutisia aivan tuota pikaa!

Mutta meikäläinen palaa nyt bändi-infojen kirjoittelun pariin. Tänään ajattelin vielä löytää yhden kappaleen diesel-generaattoreita sekä työllistää liikenteenohjaajia! Emppa lähettelee tällä hetkellä Wanajan soittoaikataulua bändeille ja Sanna eli meidän uusi myyntiagentti lähettää tilausvahvistusta lipuista. Kaikista arvostettavinta työtä tällä hetkellä tekee meidän uusi työharkkari Erica, hän tilaa mönkijää Ruotsista ja ihan ruotsiksi! Niin ja pojat on Sikalan terassilla. 

Ainiin, soittoaikataulut ovat valmiit ja julkaistaan ehkä jo ensi viikolla :D

HeiHei,
Emilia M.