keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Mummo ja helteinen Riihimäki.

Uh hellettä, sano mummo lumessa, eiku! Täällä sitä nyt ollaan, Riihimäellä ja Messupuistossa. Aluetta on rakennettu hurjalla hötäkällä jo kolmatta päivää. Hiki virtaa, pojat ovat paidattomia, nahka punottaa.

Voisi kuvitella, että sijainti on enempi tai vähempi muurahaispesä, siihen malliin ihmisiä vilisee alueella. Toiset rakentaa lavaa, toiset sirkustelttaa. Osa tuunaa sohvaa artisteille, osa pyyhkii hikeä festaritoimistossa.







Mummo sai juuri korvaansa tiedon, että Granitin aukiolla suljettiin ennakkolipunmyynti tältä päivältä. Mutta ei hätää, siellä reippaat talkoolaiset on myymässä lippuja sekä Riihimäki Rockiin että Toto in Concertiin vielä huomenna ja ylihuomenna ja sitten, aina lauantaihin asti.



Talkoolaisista puheen ollen, Mummolla on tarkat korvat ja kuulee kaiken mitä festarialueella puhutaan. Talkoolaisten apua toivottaisiin vielä! Kuuleman mukaan mm. lipunmyyntiin ja siivoukseen eritoten. Voi kun Mummo pystyis monistumaan, ni hommat toimis ku junan vessa.

Mutta apukädet ylös hep! Työntekokin voi olla mukavaa. Rock’n Roll Circuksen kotisivuilta saa lisätietoa! Kaikki mukaan hiiohoi!



Ei ole montaa päivää kun Mummo joraa Scooterin ja Guano Apesin tahtiin! Pidäppä huoli, että olet eturivissä Mummon kanssa.

Jatketaan seuraavalla kerralla. Siihen asti nauttikee auringosta, niin Mummokin nauttii!

Kurnauskis,
Eiran Mummo

ps. Mummo lupaa parempaa kuvamateriaalia seuraavalla kerralla, eikä puhu nyt niistä paidattomista pojista. Öitä!