perjantai 14. toukokuuta 2010

Taitaa tulla kesä!

Helsingissä porottaa aurinko ja on lämmin! Kesä tulee!

Viikon aikana on ehtinyt taas toimistolla tapahtua kaikenlaista. Ensimmäinen peruutuskin tuli, ja nyt etsitään kuumeisesti uutta bändiä tilalle. Tällaista tämä festariarki on, yksikään päivä ei ole samanlainen ja asiat saattavat muuttua yllättäen.

Myös toimiston väen suhteen on tapahtunut kaikenlaista. Erica aloitti työharjoittelunsa, Emppa palasi sairaslomalta, Emilia ja Taina palasivat reissuiltansa, ja Mikko sekä Arde reissasivat ympäri Suomea erilaisissa palavereissa festareihin liittyen. Nyt ollaan taas kaikki vihdoin koossa.

Mummo pohti tänään, että festarikiertueen alkamiseen on enää 5 viikkoa!!! Välissä käydään tosin Kaarinassa Saaristo Open-konsertissa työskentelemässä ja kuuntelemassa hyviä bändejä. Mutta viisi viikkoa! Se on lyhyt aika se! Hulina alkaa olla kyllä semmoinen, sillä paljon on vielä puuhasteltavaa. Mummo keskittyy enemmänkin pohtimaan, mitä pakkaa kiertueelle mukaan... Mummon kiertuerinkka tulee olemaan täynnä taas kaikenlaista tavaraa.

Kohta mummo taitaa suunnata ulos aurinkoon, onneksi se on luvannut koko viikonlopulle yhtä ihania ilmoja. Toivottavasti kesän kelit tulevat olemaan samanlaiset!
Nauttikaahan viikonlopusta!