torstai 10. kesäkuuta 2010

ROCK-LADA KIERTUE STARTTAA!

Oletteko jo kuulleet Rock-Lada kiertueesta? Nyt olette!
Tänä kesänä Rock'n'Roll Circuksen remmi reissaa räyheillä Rock-ladoilla! Ladat kiertävät kaupungista toiseen hyvän asian puolesta. Rock-Lada-kiertueen tuotto nimittäin lahjoitetaan lasten ja nuorten mielenterveystyön hyväksi. Mielenterveysongelmat ovat lisääntyneet hälyyttävästi viime vuosina, mutta onneksi apua on saatavilla! Yhteistyössä ovat Rock'n'Roll Circuksen lisäksi Mielenterveyden keskusliitto, Suomen Mielenterveysseura, Elämäntapaliitto, Tilanne Oy sekä Lasten Päivän Säätiö/Linnanmäki.

Rocklada -kiertueen ajoneuvot saattavat vaikuttaa hieman huonokuntoisilta. Jonkun verrran ne ovatkin vuosien aikana saaneet kolhuja sekä iskuja ja tekniikankin kanssa on hieman niin ja näin. Kaikki kymmenen RockLadaamme voit bongata kesän aikana eri puolilla Suomea toreilta ja kulmilta sekä kaikilla Rock`n Roll Circus festivaaleilla.

Kesäkiertue on pitkä ja kilometrejä kertyy useamman F1-kisan verran.
Mutta niin kuin meidän kaikkien kohdallakin:
PIENTÄ VÄLIHUOLTOA JA KAIKKI PÄÄSEE PERILLE!

Kaikkialla missä Ladat liikkuvat, on tietenkin tarjolla kilpailuja, joissa voit voittaa kesän parhaimmat festaripalkinnot! Samalla voit hankkia tietoa lasten ja nuorten mielenterveysasioista. Kiertue starttaa Helsingin Narinkkatorilta keskiviikkona 16.6. klo 11.45-12.15 välisenä aikana. Aira Samulin on paikalla muistuttamassa lasten ja nuorten mielenterveystyön tärkeydestä ja lähettämässä Ladat matkaan. Ensimmäinen Ladojen määränpää on Kotka Rockfestival, ja sen jälkeen ne kiertävät Suomea Rock'n'Roll Circuksen festareiden mukaisesti.

Kiertueemme tähdet esittäytyvät Rock-Lada Tour-sivustolla osoitteessa www.eiransirkus.fi/rocklada. Kesän ajan voit seurata kunkin Ladan liikkeitä ja tapaamisia artistien kanssa. Ladat myös tuunataan eri artistien tyyliin, luvassa mm. Petri Nygård-lada, Chisu-lada sekä Negative-lada. Ehkäpä Eiran Mummokin saa oman Ladansa...

Myymme kaikki autot syksyllä uusine varusteineen. Valitse suosikkisi ja jätä tarjous rocklada@eiransirkus.fi

Myyntitulot käytetään siis lasten ja nuorten mielenterveystyön hyväksi. Mummo kehoittaa olemaan mukana hyvän asian puolesta!

Viimeistä viikkoa toimistolla viedään...

Kiire jo on, kiire jo on...

Tänään ollaan toimistolla roudattu tavaroita, ja huomenna luvassa lisää roudailua. Huomenna nimittäin pakataan kamat reissukuntoon! Emppa suuntaa kohti Kotkaa huomenna, osa tulee sunnuntaina, ja loput saapuvat maanantaina tai tiistaina. Alkuviikko menee rakentelussa ja loppuviikosta rokataan. Onneksi kiertue alkaa, sillä vieressä oleva rakennustyömaa raastaa kaikkien hermoja. Tuleekohan remonttireiskoilla meitä ikävä?

Ohjelmassa tänään on ollut myös yhden suosikkilehtemme Suen lukua, ja festarimainosten vertailua. Ollaan tosi tyytyväisiä omiin mainoksiimme, graafikkomme Rami on siis tehnyt jälleen hyvää työtä! Ollaan myös selailtu Seiskaa yhdessä rivissä, sehän on yksi viikon kohokohdistamme! Kuka iski ja kenet? Me iskemme ainakin pian Kotkaan! Viikko enää ja sen jälkeen Katariinan meripuistossa sävelet soi ja bassot pauhaa!

Kai huomasitte jo Kotka Rockfestivalin sivuilta, että luvassa on myös sirkushuveja kansalle? Pelkkä musiikkihan ei tänä vuonna Rock'n'Roll Circuksen teamille riitä, vaan päätimme lisätä ohjelmistoomme myös sirkushuvit. Luvassa taikuutta, ja temppuja ilma-akrobatiasta jonglööraukseen.

Kotka Rockfestivalin joukoissa on vielä muutamia talkoolaispaikkoja vapaana. Seuraaviin tehtäviin haetaan vielä ihmisiä:
- ennakkolipunmyynti vko:lla 24 (tässä työvuorossa itse festaripäivät jäävät vapaiksi!)
- iltasiivous/blokkaus anniskelualueella
- lipunmyynti aamu/iltavuoro
- Eiran Mummon festarikauppa/infopiste
Jos siis kiinnostuit, vielä ehdit mukaan! Lähetä äkkiä mailia mummolle osoitteeseen rekry@kotkarock.fi!

Löytyisiköhän vielä reippaita ja ahkeria rakentelijoita ensi viikolle? Kaipaisimme apua keskiviikkona ja torstaina rakennuksessa, ja sunnuntaina sitten purkamisessa. Jos haluat tulla mukaan jengiin, laita mailia yllämainittuun osoitteeseen.

Pojat ihastelivat äsken Ramin uutta puhelinta, jolla pystyy ottamaan retrokuvia. Lopputuloksena oli hauskoja poseerauksia ja mageita kuvia. Mummo on kyllä hieman ihmeissään tästä nykypäivän teknologiasta... Kyllä mummokin meinaa silti pysyä messissä, sillä mummo päätti ostaa itselleen digikameran, jolla aikoo ottaa festarikuvia. Kannattaa seurailla blogia, mummon tavoitteena on päivittää blogiin kuvia festareilta rakennusvaiheesta päätöshuumaan!

Kotka Rockfestivalia odotellessa!
Muista että liput kannattaa ostaa ennakkoon halvemmalla hinnalla!
Lippuja saat Eiran Sirkuksen nettikaupasta, Jim&Jillistä, Tiketistä, Menolipusta, Lippupalvelusta tai punaisesta "ferraristamme" joka parkkeeraa Kotkan torille ostoskeskus Pasaatin lähettyville ensi maanantaina! Ennakkolipunmyynti on auki klo 14.00-20.00. Mummokin saattaa pistäytyä paikalla... Nähdään siellä!