perjantai 2. heinäkuuta 2010

Riehakkaat terveiset Riihimäki Rockista!

Täällä on melkoista tohinaa ja melskettä, sillä alue on täynnä iloista festarikansaa! Porttien aukeutuessa väkimäärä oli melkoinen, sillä ihmisiä virtasi alueelle tasaiseen tahtiin. Välillä mummokin joutui apuun rannekkeiden vaihtoon jonojen helpottamiseksi. Mummo antaakin nyt pienen vinkin. Vielä huomenna on mahdollisuus vaihtaa ennakkolippuja rannekkeisiin Graniitin aukiolla klo 12.00-16.00! Silloin vältät siis rannekkeiden jonotuksen festivaaliporteilla!

Ihan mahtavat festarit, kelit ovat suosineet ja ihmiset hymyilevät. Päivällä oli melkoinen helle, ja mummo sai muistutella jatkuvasti vedenjuomisesta, eihän mummo halua että kukaan käy voimaan pahoin tai saa nestehukan. Muistakeehan siis ihmiset juoda paljon vettä!

Mummon omassa festarikaupassakin on käynyt kuhina, bändipaitoja hamstrataan ja mikä parasta, suositut Rock'n'Roll Circuksen tuotteet ovat löytäneet uudet omistajansa! Mummo osti itseasiassa makeita festaripaitoja ja kasseja kaikille sukulaisilleen... taitaa pukki tuoda pehmeitä paketteja ensi jouluna...

VIP-alue on ollut täynnä ja Meri-Tuuli Lindströmin mahtavat ruoat ovat maittaneet vieraillemme. Mummo on bongaillut paljon artisteja ja nähnyt mukavasti tuttuja. The Baseballsin näkeminen kyllä jännitti, eikä mummo tainnut olla ainoa jonka kädet tärisivät!

Bändit ovat soittaneet hyvin, mummo on käynyt katsomassa jokaista keikkaa! Mummo on pitänyt myös sirkuslaisten huikeista tempuista! Saa nähdä mitä kaikkea huominen tuo tullessaan, muistakaahan tulla paikalle!

Nyt mummo lähtee katsomaan The Baseballsien keikkaa joka alkaa pian!
Huomiseen!

tiistai 29. kesäkuuta 2010

Helteiset terveiset Riihimäeltä!

Täällä ollaan! On vasta tiistai, ja alue on jo lähes pystyssä! Tänään apunamme oli niin reippaita talkoolaisia, että alue saatiin kasaan yhdessä hujauksessa. Teltat ja aidat ovat pystyssä, vielä lava puuttuu mutta sekin rakennetaan huomenna. Loppuviikko tässä vielä sitten kaikenlaista pikkuasioiden järjestelyä, ja perjantaina päästään sitten Riihimäkirokkaamaan!

Se on kyllä luvannut loistavia kelejä, jestas! Aurinkoa ja hellerajojen ylittämistä. Tänäänkin oli niin kuuma, että mummo yritti jatkuvasti muistuttaa ihmisiä juomaan riittävästi vettä ja suojautumaan auringonpistoksilta.

Mummo oli tänään ajelulla myös Helsingissä, kun sieltä haettiin pari Rokki-Ladaa Riihimäelle. Nyt suurin osa Ladoista on saanut hienon värin pintaan! Riihimäen liikennettä on kummastuttanut täällä pyörinyt Circus-Lada... Tulkaahan Graniitinaukiolle bongaamaan ja ostamaan samalla ennakkoliput viikonlopulle!

Kotka Rockfestival rokkasi merituulten rinnalla!

Nyt on Kotka Rockfestivalit rokattu ja ah mikä meininki! Mummo oli niin kiireinen ja tohkeissaan koko viikon, ettei malttanut istua koneen äärellä ollenkaan. Kaikki meni hienosti ja oli oikein mukavasti porukkaa, vaikka vasta ensimmäistä kertaa kyseinen tapahtuma järjestettiinkin. Katariinan meripuisto on kyllä hieno paikka ulkoilmatapahtumalle, mummo tykkäsi! Mummo oli myös mielissään kun puiston kauniit kukkaistutukset saivat olla rauhassa, oli siis ihan hyvä juttu että ne aidattiin turvaan!

Keli oli hyvä, tosin lauantaina satoi hieman vettä, ja viimeisen artistin eli Popedan aikana saatiin yllätysvieras, nimittäin todella kova tuuli. Tuuli niin kovaa, että jouduttiin pitämään teltoista kiinni ja irrottelemaan lavakankaita. Onneksi mitään ei sattunut, ainoastaan yksi teltta hajosi tuulessa ja myllerryksessä. Tuuli ei kuitenkaan festivaaliyleisön menoa haitannut, sillä kaikki olivat ihan innoissaan ja Popedan keikka oli mitä mahtavin!

Mummon arvion mukaan kuitenkin eniten kotkalaisia innosti Raptori, joka ei malttanut poistua lavalta ollenkaan, niin hauskaa tuntui bändilläkin olevan kaikkien laulaessa "oi beibiä" mukana. Myös Petri Nygård villitsi yleisöä villillä show:llaan. Show oli niin villiä, että perheen pienimmät kehotettiin suosiolla leikkipuistojen ja metrilakujen äärelle. Mummon omia suosikkeja taisivat olla Chisu, Jenni Vartiainen, Disco Ensemble, The Freza ja Osasto. Mummon kotkalaistuttu tuntui kuitenkin enemmän vannovan Turmion Kätilöiden nimeen... Kaikille kuitenkin kaikkea ja hyvät festarit! Ensi vuonna sitten uudestaan Kotkaan, eikös niin? Kiitos kaikille Kotka Rockfestivalissa festarikävijöinä ja talkoolaisina olleille!