keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Mummo är i Vasa. o-ou!


Rock jeah!


Mummo on nyt viettänyt muutaman päivän Pohjanmaalla, ja on hieman hämmentynyt. Aiempaan tottuneena, Mummo ei enää pärjääkään yhdellä kielellä. Kaupan kassallakaan ei tiedä sanoako kiitos vai tack! Ou, mummo on häkeltynyt! Mutta hätä ei ole tämän näköinen, viikkoa on vielä jäljellä. Mummo aikoo vielä onnistua ymmärtämään.

Mummon laskujen mukaan menossa on kesän kolmannet festivaalit, onhan Mummo oikeassa. Siihen malliin pojat taas työstää festivaalialuetta, että näyttäisi Vaasan olevan ensimmäinen kaupunki. On ne päteviä, ja väsymättömiä!

Tällä kertaa Circus –perheen naisväkeä näkee Vaskiluodossa vähemmän. Mummo otti selvää miksi näin on – naisten festivaalitoimisto sijaitsee tällä kertaa kuulemma kovin ’viihtyisässä’ ja suht ’tilavassa’ hotellihuoneessa. Mikähän se sellainen hotellihuone on. Ehkä kuvia on vielä luvassa myöhemmin.

Kaikesta huolimatta teltat nousee ja lava kohoaa kovaa vauhtia. Nurmikon niittäjäkin on alueella nähty. Puhelimet käyvät vielä kuumina festivaalitoimistossa, ja artistien hyvinvointia ennakoidaan sisustamalla backstagea. Mummo myös näki vilauksen, kun Circus – perheen jäseniä pyöri pitkin Vaasan katuja innostamassa ihmisiä talkoolaisiksi. Apuhan on aina tervetullutta, joten Mummokin haluaa tehdä osansa, ja jakaa tätä ilosanomaa eteenpäin Teille rakkaat lukijat.

Kokekaa festivaali uusin silmin; lipunmyyntivaunusta, lavan takaa, Vip- ravintolasta.. Uudet ihmiset, uudet kasvot ovat tervetulleita Circus – perheeseen aina ja iän. Mummo kuuli Tiina – nimen mainittavan ja numeronkin sai Mummo naarattua esille, johon ottaa yhteyttä. Ringaling 046 580 1530 / Tiina.

Nu ska vi baila! Tai perjantaina klo 15.30 lähtien, kun portit aukeaa! Mummo huutaa jee, tuu sieki huutamaan!


Vi ses,
Eiran Mummo