perjantai 28. toukokuuta 2010

LIMUSIINI-VIP WANAJAFESTIVALILLA

Nyt loppui taksin jonottaminen!
Eiran Mummo tarjoaa sinulle ja max. seitsemälle kaverillesi kaikkien aikojen Vip-paketin Wanajafestivalille 23.-24.7.! Vietä tyylillä heinäkuun toiseksi viimeinen viikonloppu! Mummo laittaa sinun ja kavereidesi nimet Vip-vieraslistalle ja hakee teidät limusiinilla, siis todellakin kotoa asti (Hämeenlinnasta tai lähistöltä) ja tuo tapahtumaan. Jottei aika kävisi autossa pitkäksi, löytyy sieltä kaikenlaista kivaa, aina karaokesta tähtitaivaaseen. Ovatpa sirkuslaiset myös täyttäneet jääkaapin kuohuvalla sekä muilla virvokkeilla! Festarin Vip-alueella on tarjolla Meri-Tuuli Lindströmin maukkaat menut veloituksetta sekä saunaosasto kylpypaljuineen! Illan päättyessä, muiden odotellessa taksejaan, noutaa limusiini koko seurueenne kyytiin ja kuljettaa tyylillä Wanajafestivalin jatko-klubille tai vaihtoehtoisesti kotiin, jos väsymys jo painaa! Kun unihiekat on lauantaina silmistä pesty, on Mummo jo vahannut auton valmiiksi ja odottelee teitä viettämään hulppeaakin hulppeamman lauantain, perjantain kaavalla! Lisätiedot ja varaukset: 044-5453692

Teltat kasaan ja viikonlopun viettoon.

Ja viikonloppua kohden taas mennään...

Eiran mummo on istunut toimistolla koko viikon korvatulpat korvissa, sillä eihän täällä pysty olemaan ilman. Seinän takana toimiston ulkopuolella tapahtuu suuria muutoksia, ja suurta on melutasokin. Asfalttia piikataan auki, ja mummo ei voi kun kummastella kuinka työmiehet voivat työskennellä ilman kuulosuojaimia. Onneksi kiertue alkaa pian, sillä toimistolla työskentely on välillä jopa ihan mahdotonta, kun puhelimessakaan ei pysty puhumaan.

Tällä viikolla ollaan mm. hommattu urheiluseuroja rakennusavuksi, allekirjoitettu sopimuksia, postitettu lippuja, etsitty pyörökuormaajiia ja kuorma-autoja, tilailtu kylttejä, hommattu Ladoja, kirjoitettu bändi-infoja ja kaikkea siltä väliltä. Työpäivät eivät kuitenkaan ole pelkkää toimistolla ahertamista, sillä äsken esimerkiksi osa porukasta kävi Kaisaniemessä kasailemassa telttoja. Mummo päätti kuitenkin kipeän selkänsä takia jäädä Erican ja Empan avuksi toimistolle auttamaan kiireellisimmissä hommissa.

Mummo toivottaa mukavaa viikonloppua ja raportoi toimiston arjesta taas ensi viikolla!

PS. Huomasittehan, että festareiden aikataulut on nyt julkaistu nettisivuilla! Äkkiä tsekkaamaan!
PPS. Kotka Rockfestivalilla on vielä muutamia vapaita työtehtäviä talkoolaisille! Pikaisesti mailia osoitteeseen rekry@kotkarock.fi, niin pääset mukaan tekemään historian ensimmäisestä Kotka Rockfestivalista Historiallista tapahtumaa isolla H:lla!

maanantai 24. toukokuuta 2010

Hurjaa menoa

Hei kaikki!

Täällä puhuu uusin tulokas, Erica, toimiston punapää. 2 viikkoa olen nyt ehtinyt olla täällä toimistolla ja hauskaa on ollut. Töitä riittää ja sehän mukavaa onkin. Viime viikolla pakkasin ison satsin julisteita, jotka menevät street-teamiläisille ja eilen saatin vihdoin raahattua ne postiin. Saatte kaikki sitten ihailla kauniita julisteita katukuvassa. Jatkan tänään raidereitten läpikäyntiä, jotta itsellä on hallussa mitä artisteille tarjoillaan ja tekniikkapojat tietävät missä järjestyksessä piuhojen kuulu olla. Muuten hoidan kaikenlaisia juoksevia asioita, kuten vien kirjeitä erilaisiin paikkoihin. Nykyään työkaverit tietää piirtää karttaa, sillä eksyin aika hyvin tuossa viime viikolla. Eihän tällainen maalaistytön hupakko osaa täällä stadissa liikkua. Työporukka on muuten hauska ja rento, vaikka toimiston ulkopuolelta kuuluva poraaminen kiristääkin kaikkien hermoja. Itse kuuntelen tällä hetkellä täysillä musiikkia, sillä jos jokin minun kuuloni vie, niin se on rock´n´roll eikä mikään katupora.

Kohta nähdään!

/ Rokki-Erica