tiistai 3. elokuuta 2010

"Se on taottava kun rauta on kuumaa"

Terveissii Pohojammaalta!

Mummo täältä Kokkolasta kirjoittelee taas! Mummo istuskelee Tiinan, Erican ja Empan hotellihuoneessa sillä tämä on todettu oikein hyväksi huoneeksi, kaikki tuntuu viihtyvän täällä. On parveke suoraan Kokkolan torille ja lipunmyynti-Ladallemme, ja täältä voi seurata Kokkolan yöelämää. Nyt tiedetään kuka liikkui, missä ja milloin! Mikkolakin tuossa vielä vimmatusti naputtelee koneellaan työjuttuja, illalla klo 21:20! Tässä ollaan taas yli 13 tuntinen päivä tehty eikä kukaan malta vieläkään lopettaa... karkkia, sipsiä ja Pepsi maxia kuluu... "Se on taottava kun rauta on kuumaa", täältä kommentoidaan.

Tänään aloitettiin rakentelut alueella. Aitaa saatiin pystyyn, telttoja kasaan ja huomenna alkaa lavojen rakentelu. Apunamme oli aivan loistava tanssiseura joka ahkerasti ja tehokkaasti kasasi aluetta kanssamme kasaan! Huomenna jatkuu samoissa merkeissä. Hauskaa oli nähdä myös taas vanhoja tuttuja, jotka jaksavat joka vuosi kiertää ja työskennellä festareilla apunamme.

Eilisestä lähtien on myyty myös ennakkolippuja Kokkolan torilla Rokki-Ladassamme. Perjantaihin klo 16.00 asti on mahdollisuus ostaa lippuja ennakkohinnalla! Perjantaina ja lauantaina lisäksi rannekkeenvaihto, joten voit välttää jonot festariportilla käymällä torilla sujauttamassa rannekkeen valmiiksi käteen. Huomenna on luvassa iltatori, joten silloin kävijöitä varmaan riittää!

On tämä kyllä aikamoista matkaamista. Mummo ehti olla pari päivää kotona pyykkäilemässä ja siivoilemassa Wanajafestivalin jälkeen ja sitten taas lähdettiin reissuun. Naureskeltiin täällä eilen porukalla, että ollaan eletty koko kesä suoraan laukusta. Kotiintullessa likaiset pyykit koneeseen, kuivat pyykit pyykkinarulta takaisin laukkuun ja taas mennään! Voi tätä kiertolaisen elämää, mummo kyllä tykkää. Onhan se ihan mukavaa hotelleissakin asustella, on aina puhtaat lakanat ja valmiiksi tehty aamupala. Ei käy ainakaan elämä tylsäksi, ja hotelleissa näkee jos jonkinlaista elämää ja kävijää.

Kiitos muuten vielä Wanajafestivalin kävijät ja kaikki talkoolaisemme! Aivan mahtava festari jälleen kerran ja ylitimme taas viime vuoden kävijämäärät! Wanajafestival 2010 keräsi noin 16.000 kävijää! Ensi vuonna tiedossa taas jotain uutta ja jännittävää, mummo ei malttaisi millään olla paljastamatta...
Wanajafestivalin historian ensimmäinen ulkomaalaisbändikin viihtyi hyvin festareilla. Tuotantotiimimme sai huomata, että ulkomaalaisissa bändeissä on aika paljon hommaa, mutta olihan se palkitsevaa saada niin hieno esiintyjä omille festareillemme.

Nyt suunnataan katseet kohti ensi viikonlopun Kokkola Rockfestivalia! Liput haltuun ja sinne siis!

Ps. Vinkkinä vielä, että Kokkola Rockfestivalin talkoolaisjoukoissa on muutamia paikkoja vielä vapaana... Hyvä tapa tienata festariliput, vinkkaa mummo.