perjantai 4. kesäkuuta 2010

Lotukset ei lopu, ja kesä tulee!

Terveisiä tavarantäyteiseltä toimistolta! Täällä on tehty hieman suursiivousta, ja pakkailtu samalla kesän tarpeellisia tavaroita valmiiksi. Jokapaikassa on erilaisia laatikoita ja säkkejä, joiden keskellä täällä painetaan hommia.

Eilen väännettiin kättä kun pohdittiin festaripaidan väriä. Kaikilla oli hieman erilaiset näkemykset, mutta lopulta päästiin yhteisymmärrykseen ja saadaan ensi kesäksi supertyylikkäät festaripaidat! Mummo ei meinaa muuta päällään ensi kesänä pitääkään... No kai se täytyy välillä pestä...

Ensi kesänä tunnistat työntekijämme makeista STAFF-paidoista!
Näitä supertyylikkäitä STAFF-paitoja ei saa mistään muualta kuin työskentelemällä Rock'n'Roll Circuksen porukassa! Niitä ei siis myydä missään, joten jos haluat varmistaa paikkasi ydinporukassa, nyt äkkiä mailia festareiden rekryosoitteisiin ja tule mukaan jengiin!
Lisäksi myyntiin on tulossa vähintään yhtä siistejä kiertuepaitoja, joita voi ostaa Eiran Mummon festarikaupasta sopivaan hintaan!

Toimistolla on melkoinen tohina, ensi viikolla nimittäin Arde, Emilia, Erica ja uusi työharjoittelijamme Tiina suuntaavat kohti Kaarinaa ja Saaristo Openia. Emppa, Sanna, Mikko ja Taina jäävät vielä toimistolle tekemään viime hetken hommia, ja pian hekin suuntaavat kiertueelle ja suoraan kohti Kotkaa.

Kesä on ihan pian!
Pian tulossa lisäinfoa parista uudesta bändistä, ja muista uusista jutuista joita ollaan keksitty!

Ps. Mikko sopi tänään hyvän diilin, joten Lotukset ei ensi kesänä lopu!