perjantai 27. helmikuuta 2009

Sirkustaiteilijan elämää.


Sirkus on "yleensä paikasta toiseen liikkuva esitys johon kuuluu akrobaatteja, jonglööreitä, taituroivia eläimiä kouluttajineen, klovneja ja muita taiteilijoita", näin kertoo wikipedia. Mutta mikä sitten on Eiran Sirkus ja Rock'n' Roll Circus Tour? 

Rock'n' Roll Circus Tour on Suomen ainoa festivaalikiertue. Festivaalikiertueemme sisältää neljä festaria neljällä eri paikkakunnalla. Sirkuskiertue starttaa Riihimäeltä Riihimäki Rockista, matkustaa sirkuskulkueineen kohti seuraavaa festarikaupunkia Hämeenlinnaa ja kasaa sirkustelttansa Linnanpuistoon Wanajafestivalia varten. Seuraavaksi sirkusväki ajaa punaiset lipunmyyntikojunsa kohti Kokkola Rockfestivalia ja viimeisenä parkkeeraa sirkuskulkueensa Jyväskylän Laajavuoreen ja festaroi Jyväskylä Rockfestivalissa.  Kuulostiko kiireiseltä? Sitä se on, mutta sitäkin hauskempaa. 

Rock'n' Roll Circus Tour on "paikasta toiseen liikkuva festari, johon kuuluu Suomen parhaita artisteja, kaksi isoa lavaa, taituroivia muusikoita roudareineen, avuliaita festarityöntekijöitä ja muita festari-ihmisiä," näin kertoo mummo.

Sirkustaiteilijan elämää Suomen suvessa, tule mukaan todistamaan ainutlaatuista rokkielämystä!

maanantai 23. helmikuuta 2009

Mummo haluaa sinut!



Tsau!

Eiran mummo etsii reippaita ja uusia kokemuksia janoavia talkoolaisia Rock´n´Roll Circus Tour:n festareille kesäksi 2009!

Jos haluat viettää elämäsi viikonlopun sirkuslaisena ja nähdä omin silmin, kuinka rockfestivaali saadaan aikaiseksi, ota yhteyttä!

Talkoolaiset ovat todella tärkeä osa festivaaliorganisaatiotamme ja palkitsemme heidät ilmaisella 2 pvän festivaalilipulla, festariruualla työpäivinä sekä jäätävän hienolla festaripaidalla.

Duuneja on tarjolla aluesiivouksesta artistihostaukseen ja rakennuksesta purkuun!

Toimi näin:
Lähetä Mummolle meiliä, jossa kerrot nimesi, ikäsi, työkokemuksestasi ja toiveen, mitä haluaisit tehdä.

Mummo vastaa maalis-huhtikuun aikana.

Jos haluat vapaaehtoiseksi Riihimäelle 25.-27.6. ( Tähtitaivas/ Riihimäki Rock), meilaa:
rekry@riihimakirock.fi

Jos Hämeenlinna on enemmän sun makuun ( Wanajafestival 17.-18.7.), meilaa:
rekry@wanajafestival.com

Jos Pohojammaan puukkojunkkarit vetää puoleensa ( Kokkolan Tähtitaivas 30.7. ja Kokkola Rockfestival 31.7-1.8.), meilaa:
rekry@kokkolarock.fi

Mutta jos Nykäsen Matin kotiseudut on lähinnä sun sydäntä ( Jyväskylän Tähtitaivas 13.8. ja Jyväskylä Rockfestival 14.-15.8.), meilaile osoitteeseen:
rekry@jyvaskylarock.fi !!

"Parasta Jyväskylä Rockfestivalissa työskennellessä oli yhteenkuuluvuuden tunne. Vaikka olin vain muutaman päivän talkoolaisena, tuntui, että olin osa Sirkusta." Näin tuumii Emilia Wahlberg, 20, joka talkoili innolla viime vuonna Jyväskylä Rockfestivalissa Laajavuoressa.

Nyt ne niitä bändejä ilmoittelivat!

Hyvät lapsukaiset, ensimmäiset bändit on nyt julkaistu! Mummo tykkää, voi mitä mahtavuuksia:

Apulanta
Uniklubi
Irina
Maija Vilkkumaa
Mokoma 
Klamydia
PMMP
Popeda
Kotiteollisuus
Happoradio
Beats and Styles feat. Mike Monroe
Stamina
Diablo

Lisää artistijulkaisuja on odotettavissa maaliskuun alussa, niin ne täällä Sirkuksen toimistolla kovasti vihjailevat...

mummo kuittaa.