maanantai 23. helmikuuta 2009

Mummo haluaa sinut!



Tsau!

Eiran mummo etsii reippaita ja uusia kokemuksia janoavia talkoolaisia Rock´n´Roll Circus Tour:n festareille kesäksi 2009!

Jos haluat viettää elämäsi viikonlopun sirkuslaisena ja nähdä omin silmin, kuinka rockfestivaali saadaan aikaiseksi, ota yhteyttä!

Talkoolaiset ovat todella tärkeä osa festivaaliorganisaatiotamme ja palkitsemme heidät ilmaisella 2 pvän festivaalilipulla, festariruualla työpäivinä sekä jäätävän hienolla festaripaidalla.

Duuneja on tarjolla aluesiivouksesta artistihostaukseen ja rakennuksesta purkuun!

Toimi näin:
Lähetä Mummolle meiliä, jossa kerrot nimesi, ikäsi, työkokemuksestasi ja toiveen, mitä haluaisit tehdä.

Mummo vastaa maalis-huhtikuun aikana.

Jos haluat vapaaehtoiseksi Riihimäelle 25.-27.6. ( Tähtitaivas/ Riihimäki Rock), meilaa:
rekry@riihimakirock.fi

Jos Hämeenlinna on enemmän sun makuun ( Wanajafestival 17.-18.7.), meilaa:
rekry@wanajafestival.com

Jos Pohojammaan puukkojunkkarit vetää puoleensa ( Kokkolan Tähtitaivas 30.7. ja Kokkola Rockfestival 31.7-1.8.), meilaa:
rekry@kokkolarock.fi

Mutta jos Nykäsen Matin kotiseudut on lähinnä sun sydäntä ( Jyväskylän Tähtitaivas 13.8. ja Jyväskylä Rockfestival 14.-15.8.), meilaile osoitteeseen:
rekry@jyvaskylarock.fi !!

"Parasta Jyväskylä Rockfestivalissa työskennellessä oli yhteenkuuluvuuden tunne. Vaikka olin vain muutaman päivän talkoolaisena, tuntui, että olin osa Sirkusta." Näin tuumii Emilia Wahlberg, 20, joka talkoili innolla viime vuonna Jyväskylä Rockfestivalissa Laajavuoressa.

1 kommentti:

  1. Hahhahhaa, hyvä tässä vuoden jäljessä löytää oma kuva täältä. =) Wanajassa työskentely oli yksinkertaisesti mahtavaa, suosittelen kaikille.
    Itsehän olen kuvassa vasemmalla, vieressä ystäväni Milla.

    VastaaPoista