keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Mummo pääsi vauhtiin Kotka Rockfestivalilla

Jopa on ollut hulinaa ja vilinää, että kuulumisten päivittäminen on Mummolta tyysti jäänyt. Olen pahoillani arvon lukijamme! Mutta hätä ei ole tämän näköinen, parempi myöhään kun ei milloinkaan!

Kesä alkoi siitä, kun Mummo hyppäsi Kotkaan menevän auton kyytiin ja suuntasi nenänsä kohti Katariinan meripuistoa. Kotka Rockfestivalia vietettiin vaihtelevissa sääolosuhteissa 17.-18. kesäkuuta. Mummo pääsi viettämään Kotkassa ratkiriemukkaat kuusi päivää.



Saapuessaan Katariinan Meripuistoon Mummon silmä lepäsi puiston luonnon kauniissa maisemissa, mutta ei aikaakaan kun alue täyttyi teltoista, aidoista, kojuista jne. niin ahkeria työläisiä Mummo oli tänä vuonna saanut avukseen.








Vaikka taivas hieman viikonlopun aikana itkikin, ei Mummolla ollut huolen häivää. Mummo nautti joka hetkestä. Mummo sai kaikessa rauhassa kuunnella ikisuosikki Katri Helenaa, ja kävi Mummo hieman salaa vilkaisemassa myös pitkätukka Hynystäkin. On se komia nuori mies! Mummo kiittää tästä mahdollisuudesta kaikkia talkoolaisia, järjestyksenvalvojia sekä kaikkia mukana olleita, ja koska Mummo on aina ollut ruoan ystävä, on suuri kiitos sanottava Staff – ruoanlaittajalle, herra J:lle. Oli nimittäin jommoset ruoat koko viikon. Suosittelen Sinuakin, hyvä lukija, tulemaan Mummolle hommiin, ihan vaan vaikka hyvän ruoan toivossa. Sekaan mahtuu jo vaikka heti seuraavalle festivaalille, Riihimäki Rockiin.




Kotka on käsitelty ja seuraavana Riihimäki Rock. Mummo ei malta odottaa mitä kaikkea Riihimäki tuo tullessaan. Mutta nyt Mummo vetäytyy juhannuksen viettoon. Muista Sinäkin ne kukat tyynyn alle, Mummokin aikoo. Lisää festarointipiehtarointi kuvia löytyy Rock’n Roll Circuksen Internet - sivuilta.

Hyvvee juhannusta, pitäkee toisistanne huolta!

pusnam,
Eiran Mummo