perjantai 14. elokuuta 2009

Huomio Jyväskylä!

Eiran Mummo se täällä festivaalitoimistossa päivittelee blogiaan innoissaan. Toinen festaripäivä on alkamassa! Täällä pohditaan tuotantotiimin kesken tulevaa päivää, ja muistellaan kahta viimeistä päivää. Torstaina oli Tähtitaivas-iskelmäkonsertti. Alkuillasta ihmiset istuskelivat rauhallisina, mutta loppuillasta porukka jammaili innoissaan Jari Sillanpään tahdissa. Jari Sillanpään faneja istui mjyös backstage-porttien luona yrittäen nähdä Jarista edes vilauksen. Muita artisteja Tähtitaivas-konsertissa olivat Maria Lund ja Katri Helena. Mummo ihastui Maria Lundin kahteen koiraan, jotka olivat myös konsertissa mukana...

Eilen oli ensimmäinen festaripäivä Jyväskylä Rockfestivalissa. Väkeä oli mukavasti, ja kuten ollaan kovasti mainostettu, tänä vuonna paistaa aurinko ja vesisateesta ei ole tietoakaan. Näinhän kävi, kelit näyttävät olevan taas hyvät ja festarikävijöitä odotetaan paljon paikalle!

Matti Nykänen oli mummon mielestä eilisistä paras! Matti hoiti keikkansa kuten ammattilainen, ja homma sujui kuin mäkiennätys hyppyrimäessä! Matin keikka oli hyvin viihdyttävä, ja mummon suosikkiliike oli, kun Matti hyppi yhdellä jalalla sivusuunnassa ja heilutteli mikkiä toisella kädellään. Muutkin pitivät Matista - symppis kaveri!

Illan korkeimmasta hypystä vastasi eräs Fintelligens-yhtyeen jäsen. Tarkimmat huomasivat varmaan kuka?! Mummo ihmettelee artistien hyppyrohkeutta, ja sitä, miten energisiä kaikki artistit jaksavat olla lavalla. Michael Monroelle pisteet kotiin lavaenergiasta, korkeista hypyistä ja lennokkaimmasta mikin heiluttelusta!

Olipas meillä kyllä taas hyviä bändejä, ja tänään odotetaan niitä lisää!

Eiran Mummon festivaalikaupassakin kävi taas kova kuhina, toivottavasti tänään saadaan vielä lisää bändipaitoja myyntiin. Mummoa jännittää myös, kuka voittaakaan makean katufillarin tai ensi kesän VIP-festaripassin... Kannattaa siis käydä kiireen vilkkaasti vielä täyttämässä mummon kävijäkysely Eiran Mummon festivaalikaupassa, niin osallistutte arvontaan. Hop hop!

Tulkaahan moikkaamaan mummoa, Jyväskylä Rockfestivalin toinen päivä alkakoon!