torstai 12. elokuuta 2010

Sisäpiiritietoa Kokkolasta

Iso komea kiitos Kokkola Rockfestivalilla olleille!
Kiitos kävijät, saimme taas aikaan Kokkola Rockfestivalin kävijäennätyksen! Kiitos myös mummon apuna toimineet reippaat talkoolaiset ja muut mukavat ihmiset!

Kaikki sujui Kokkolassa hyvin. Festaripäiviksi sattui hyvät kelit, vaikka alkuviikosta ympäri Suomea myrskysi, ja samaan aikaan muissa tapahtumissa koettiin huonoa onnea. Vasta sunnuntain purkupäivänä sattui muutaman minuutin kaatosade ja ukkonen, mutta se oli ohi nopeasti, eikä haitannut purkua juuri ollenkaan.

Mummo oli mielissään hyvistä bändeistä, olipa kyllä loistava bändikattaus saatu aikaiseksi tällekin vuodelle! Mummo voisi nyt paljastaa hieman sisäpiiritietoa takahuoneiden ja festarikulissien salaisten verhojen takaa:

- Anna Abreu lähti lentokentälle suoraan lavalta. Bändi soitti vielä viimeisiä säveliään, kun Anna huristeli jo kuljettajamme mukana punaisella paholaisella lentokenttää kohti. Kolme innokasta Anna Abreun fania lähtivät taksilla vielä vilkuttelemaan lentokentän porteille ja palasivat vielä sen jälkeen takaisin festarialueelle töihin.
- Petri Nygårdin porukalla oli kesän päättäjäiset, ja he uhkailivat jo ennen keikkaa sillä, että luvassa on jotain ennenkuulumatonta ja härskiä. Yöllä festareiden jatkoklubilla Nygårdin porukkaa nähtiinkin sitten kummallisissa asusteissa... Jotain muutakin kummaa oli illan aikana tapahtunut...
- Taikurimme Max opetti Klamydian pojille taikatemppuja... Mummo taitaa arvata miten Klamydian matkat keikkabussissa sujuvat...
- Cheekin väki saapui festarialueelle niin myöhään, että järjestäjät ehtivät jo hieman huolestua ehditäänkö Cheekin keikkaa nähdä ollenkaan
- Promoottorimme Mikko oli onnesta soikeana, kun kuuli pääsevänsä hakemaan Jenni Vartiaista hotellilta festarialueelle
- Turmion Kätilöiden paidat meinasivat jäädä keikkabussiin, onneksi ne ehdittiin hakea ja tuoda mummon festarikauppaan uusia omistajiaan varten
- Raptorin porukka surffaili lipunmyynti-Ladojemme päällä. Oli siinä lipunmyyjätyttösillä ihmettelemistä, kun Raptorin Jufo ja Izmo hyppäsivät Ladan katolle!
- Löysimme Seurahuone-lavan stagemanagerista Aleksista sekä Raptorin Jufosta paljon yhdennäköisyyksiä!
- Eput halusivat kuvauttaa itsensä oman nimikko-Ladansa kanssa. Mageita kuvia saatiin aikaiseksi!
- Anna Abreun bändiläiset saunoivat, ja uiskentelivat kylpypaljussa aika niukoissa uima-asuissaan... Vain kylpyankka puuttui.
- BB-Aso ja BB-Sari viihtyivät yhdessä festareiden vip-alueella... Aso pääsi muuten myös juontajamme Eeron kanssa juontamaan Jenni Vartiaisen lavalle.
- Järkkärit olivat niin tehokkaita, että tuottajaamme Ardea ei meinattu päästää festariporteista sisälle ilman asiaankuuluvaa turvatarkastusta!

Kaikenlaista kummallista siis sattui ja tapahtui Kokkolassa. Mummo jää innolla odottelemaan, mitä kesän viimeisellä Rock'n'Roll Circus-festarilla Jyväskylässä oikein tapahtuukaan...
Lipunmyynti käy kuumana, joten käyhän hakemassa lippusi niin tiedät mistä ensi kerralla puhutaan ;)