maanantai 22. kesäkuuta 2009

Mummo valvoo, kun sinä nukut.

Hyvät ihmiset, mummo koki huimia. Saavuimme eilen Riihimäelle kuorma-autolastien kera. Sirkus on saapunut kaupunkiin! Vietimme ihanan päivän nauttien auringosta, rakennellen aitoja sekä telttoja ja siivoten tulevaa festivaalitoimistoamme. Mummon kehoituksesta huolimatta aurinkorasvat unohtuivat muutamalta, ja punaisia rapuja viipelsi ympäriinsä. 

Illalla hulvatonta hysteriaa aiheutti temppuileva hiustenleikkuukone. Eräs sirkuslaisista päätti iltansa ratoksi ajella kesätukan, mutta noin puolessa välissä operaatiota kone teki tenän. Muut sirkuslaiset pyrkivät auttamaan parhaansa mukaan naurun lomassa. Kuten kuitenkin arvata saattaa, kynsisaksien jälki ei ole tasaisinta laatuaan (tupsuja ei tietenkään jätetty tarkoituksella!). 

Kulunut yö oli mummon elämän yksi jännittävimmistä: Mummo oli yövartiossa! Aamulla viiden aikaan mummo vapautti edellisen vartion ja lähti kiertämään vakain askelin ja tarkkaillen aluetta haukan silmin. Kauhun hetkiä aiheuttivat erityisesti itsekseen huutelevat radiopuhelimet, ja kaksi ovelaa varista (Kullervo ja Kalevi). 

Nyt pienet päiväunet ja sen jälkeen takaisin alueelle katsomaan, mitä päivä tuo tullessaan!
Viikonloppuna Riihimäki Rock!