perjantai 9. huhtikuuta 2010

Tattadaa: Rock'n'Roll Circuksen uusi aluevaltaus on KOTKA!

Nyt se on sitten julkistettu! Rock'n'Roll Circuksen karavaani rantautuu siis kesäkuun 18.-19.päivä kauniiseen merikaupunkiin Kotkaan!! Mummo on innoissaan tästä uudesta aluevaltauksesta, sekä loistavista bändeistä joita Kotkaan saapuu! Jenni Vartiainen, Disco Ensemble, Raptori, Petri Nygård, Turmion Kätilöt yms.yms.yms.


Kotka on muutenkin mummon mieleen, mummo nimittäin rakastaa istuskelua laiturilla, meren kohinan kuuntelua, lokkien kirkumista ja merimiesten bongailua...
Mummo on innoissaan myös tapahtuma-alueesta, sillä Katariinan meripuisto on loistava paikka festareille. Mikäs onkaan mukavampaa kuin loistavan musiikin kuuntelu hienolla alueella aivan meren äärellä! Nyt kesä tänne äkkiä!

Muistakaahan, että talkoolaisia haetaan myös Kotkaan, joten näppikset sauhuamaan ja mailia mummolle osoitteeseen: rekry@kotkarock.fi
Voit myös liittyä Kotkan alueen Street Teamiin laittamalla mailia osoitteeseen sirkusteam@eiransirkus.fi

Ps. Huomasittehan, että mummo heittäytyi villiksi ja antoi luvan käyttää nuoruuskuvaansa Kotka Rockfestivalin nettisivuilla, joten käykäähän katsomassa, miltä mummo näytti back in the days...

18.-19.6. rokataan Kotkassa!

keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Jyväskylä Rockfestival 2010 kattaus julki!

Nyt on komeat nettisivut auenneet ja mahtava bändikattaus julkaistu!

Mummo aikoo ainakin mennä katsomaan Eppu Normaalia, Reckless Lovea, Chisua, Francinea, Tarotia, Happoradiota, Klamydiaa, I Walk The Linea, Smakia, Jenni Vartiaista, Raptoria, Anna puuta, Irinaa, Cheekiä, The 69 Eyesiä, Amorphista, The Winylsiä... Mummo tahtoo siis nähdä kaikki, niin hyviä artisteja on luvassa!

Jyväskylässähän on myös Suomen ainoa festarilumivuori, jota uutisoitiin Voicen viihdeuutisissakin. Saa nähdä mitä kivaa mummo keksiikään, ehkä näette mummon lumilautailemassa tai ottamassa aurinkoa keskellä lumikasaa.
http://www.voice.fi/index.php?option=com_sbsarticle&tmpl=blog&cid=14325&cat=1

Nyt on siis kaikkien Rock'n'Roll Circus festareiden bändikattaukset julki. Niitä vaan ihastelemaan ja äkkiä Eiran Sirkuksen nettikauppaan hommaamaan ennakkolippuja!
http://kauppa.arde.fi/catalog/index.php?language=fii

ja psst... tällä viikolla paljastuu jotain uutta...