perjantai 24. heinäkuuta 2009

Wauhdikas Wanaja!



Voe mahoton!

Olipas melkoinen rokki taas! Mummo on niin innoissaan vieläkin, ettei oikein muusta osaa puhuakkaan. Wanajafestival sujui yli odotusten; aurinko porotti herkeämättä ja ihmiset olivat iloisia - ja niitä ihmisiä oli paljon! Yhteensä perjantaina ja lauantaina Wanajafestivalissa oli 14.000 kävijää! Kiitos kun saavuitte niin runsain joukoin paikalle!

Ennakkolippuja ostettiin enemmän kuin aikaisempina vuosina, ja välillä porteillekin muodostui niin pitkät jonot, että jouduimme hälyttämään tuotantotiimiämme lipunmyynnin avuksi. Myös ruoka- ja drinkkiliput loppuivat yllättäen kesken, joten niitäkin ahkerasti aherrettiin festivaalitoimistollamme, joka sijaitsi lehmäkuvioisessa kiertuebussissamme.


Saanemme esitellä: The Lehmä

Tosiaan, mummo voisi kertoa vähän Lehmästä! Lehmä - ihana festaribussimme - on lehmäkuvioinen kiertuebussi, jolla sirkusväkemme reissaa loppukesän ympäri Suomea. Lehmä saapui meille hieman ennen Wanajafestivalia, ja pistimmekin heti kunnon siivoustalkoot pystyyn. Lehmää ei oltu käytetty ihan hetkeen - tai etenkään siivottu. Mummokin pyöri ahkerasti pinkit kumihanskat kädessä ja imuroi, pesi lattioita, pyyhki vuosien pölykerroksia...

Revimme kokolattiamatot irti, ja niiden alta löytyikin kaikkea mielenkiintoista, mm. muutamat sukat ja bokserit... kenenköhän lienevät?

Lehmässä on myös nukkumatilat kahdeksalle hengelle, joten heitimme haisevat patjat roskalavalle ja ostimme uudet tilalle. Nyt Lehmä tuoksuu ja näyttää puhtaalle, ja voimme iloisin mielin ratsastaa sillä pitkin kesäisiä maanteitä.

Myös muutamat bändit ihmettelivät Lehmää. Monet toivottivat onnea Lehmän hengissäpysymiselle Helsinki-Kokkola-välillä, mutta mummo puolusti sympaattista Lehmä-bussiaan, ja on ihan varma, että kyllä me sillä perille selvitään! Jos bongaatte Lehmä-bussin jossain, tulkaa ihmeessä moikkaamaan!


Emilia, Mika ja Paula

Sää Wanajafestivalissa oli kyllä ihan mainio! Ihmiset olivat hieman ottaneet oppia Riihimäeltä, ja tällä kertaa kukaan ei polttanut itseään auringossa. Vettä kului hirmuiset määrät, ja välillä jouduttiin lähteä hakemaan lisää rokkivesipulloja alueelle. Muutamat bändit päättivät pulahtaa uimaankin, kun oli niin hieno ja aurinkoinen keli.



Eiran Mummon Sirkuskaupassa kävi välillä melkoinen kuhina, kun ihmiset ostivat Rokki-paitojamme, sekä mageita bändituotteita. Mummonkin oli pakko hieman shoppailla, ja mukaan lähti muutama huppari sekä bändipaitoja.


Kaikenkaikkiaan ihan mieletön festari! Bändit olivat todella tyytyväisiä ja ihmisillä näytti olevan hauskaa! Onneksi vesisadekin iski vasta maanantaina, kun keräiltiin aitoja ja telttoja kasaan.

Nyt sitten odotetaan Kokkola Rockfestivalia!

Pian mummo laittaa myös lisää kuvia blogin galleriaan.